Saariselän Kuukkelissa on vuokrattavana 100  kpl sähköavusteista e-fatbike maastopyörää. Kuukkeli Rental Officen pyörävuokraamo toimii Kauppakeskus Kuukkelin pohjakerroksessa.  Lyhyin vuokrausaika on kolme tuntia ja muut vuokrausajat on 5 tuntia, 8 tuntia ja 1 vuorokausi. Mikäili  vuokraat pyörän vuorokaudeksi voit tehdä sen klo 21 saakka. Seuraavien päivien varauksia voi tehdä myös ulkokatoksen pyörävuokraamossa  klo 21 saakka.  Katso vapaana olevat pyörät ja tee varaus  online-vuokraamossamme.  Online vuokraamossa maksu tapahtuu heti vuokrauksen yhteydessä.

Paikanpäällä poyörävuokrauksen voi m​aksaa käteisellä tai kortilla. Vuokran voi myös maksaa kokonaan tai osittain vain mobiili-app kautta: Edenred, Epassi,Smartum ja Easybreak (ei paperisina seteleinä). Paikanpäällä tapahtuvassa vuokrauksessa saat  ainoana vuokraamona Saariselällä myös K-Plussaa. Jokaisesta paikanpäällä tapahtuvasta pyörävuokrauksesta annamme 5 e arvoisen etusetelin/pyörä Kahvila-Ravintola Kuukkeliin.

Pyörää vuokrattaessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassaoleva virallinen henkilökortti. 
Takuu palautetaan pyörän palautuksen yhteydessä. Luovutamme pyörät pestyinä ja huollettuna sekä desifioimme kosketuskohdat.

Pyörät noudetaan Kuukkeli Rental Officen toimistosta, Kauppakeskus Kuukkelissa Siula talon pohjakerroksessa. Osoitteemme on Kiveliöntie 8, 99830 Saariselkä. ​​ Puhelin on 044-36 36 893 

Muista palauttaa pyörä ja lisävarusteet sovittuna ajankohtana. Pyörä voi olla menossa seuraavalle käyttäjälle pian vuokra-aikasi jälkeen ja sitä ennen pyörä on huollettava ja uudelleen ladattava.

Suositeltava pyöräkoko henkilöiden pituuden mukaan:

Henkilö-pituusPyörän runko-koko
150-165 cm16″ (M)
165-180 cm19″ (L)
180cm-21″ (XL)

(Huomaa, että taulukon mitat ovat ohjeellisia)

HUOMAUTUS: Turvallisuussyistä sähköpolkupyöriä ei suositella vuokrata alle 15-vuotiaille tai henkilöille, joiden pituus on alle 155 cm

Näin maksat liikuntaseteleillä

  • Vuokran voi maksaa liikunta- ja kulttuuriseteli eli Virikeseteleinä vain mobiilisovelluksen kautta. Ei paperisina seteleinä.
  • Etsi mobiilipalvelusta Booking Toimisto Kuukkeli (Osoite: Kiveliöntie 8).
  • Maksa pyydetty summa.
  • Maksun hyväksymisen jälkeen, saamme siitä vahvistuksen.