Sähköavusteiset fatbiket pyörät ja välinevuokraamo vuokrattavissa nyt Kuukkeli Booking toimistolta. Voit vuokrata pyörä tai välineet pariksi tunniksi ja lähteä tutkimaan Saariselän lähimaastoja tai vaikkapa koko viikonlopuksi ja lähteä esim. UKK kansallispuistoa. Katso vapaana olevat pyörät ja tee varaus online-vuokraamossamme. Pyörävuokra maksetaan ennen vuokrauksen alkua joko online-vuokraamossa tai paikan päällä käteisellä tai kortilla. Vuokran voi maksaa myös liikunta- ja kulttuuriseteli eli Virikeseteli väin mobiili-app kautta. Pyörää vuokrattaessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassaoleva virallinen henkilökortti. Takuu palautetaan pyörän palautuksen yhteydessä. Luovutamme pyörät pestyinä ja huollettuna sekä desifioimme kosketuskohdat.
Pyörät noudetaan Kuukkeli Booking Toimistolta.
Osoitteemme on Saariseläntie 1, 99830 Saariselkä.

Muista palauttaa pyörä ja lisävarusteet sovittuna ajankohtana. Pyörä voi olla menossa seuraavalle käyttäjälle heti vuokra-aikasi jälkeen.

Suositeltava pyöräkoko henkilöiden pituuden mukaan:

Henkilö-pituusPyörän runko-koko
150-165 cm16″ (M)
165-180 cm19″ (L)
180cm-21″ (XL)

(Huomaa, että taulukon mitat ovat ohjeellisia)

HUOMAUTUS: Turvallisuussyistä sähköpolkupyöriä ei suositella vuokrata alle 15-vuotiaille tai henkilöille, joiden pituus on alle 155 cm

Näin maksat liikuntaseteleillä

Smartum
ePassi
Edenred
  • Etsi käyttöpaikoista Booking Toimisto Kuukkeli (Osoite: Saariseläntie 1) mobiilipalvelusta
  • Maksa haluamasi tuotteet summa.
  • Maksu hyväksumat/aktivoittu jälkeen tule meille maksettu-kuitti automaatisesti.