Saariselän Kuukkelissa on 100  kpl sähköavusteiset e-fatbike maastopyörää Saariselän Kuukkelista. Kuukkelin pyörävuokraamo toimii Kauppakeskus Kuukkelin ulkokatoksessa rakennuksen  oikeassa päädyssä.  Lyhin vuokrausaika on kolme tuntia ja muut vuokrausajat on 5 tuntia, 8 tuntia ja 1 vuorokausi. Mikäili  vuokraat pyörän vuorokaudeksi voit tehdä sen klo 21 saakka. Seuraavien päivien varauksia voi tehdä myös ulkokatoksen pyörävuokraamossa  klo 21 saakka.  Katso vapaana olevat pyörät ja tee varaus  online-vuokraamossamme

Kaikista nettivarauksista annamme 5% alennuksen alenuuskoodi SAARI422 ja 5 e arvoisen etusetelin/pyörä Kuukkelin kahvilaan. Nettivaraus maksetaan vuokrauksen yhteydessä. Tarvittaessa voimme siirtää veloituksetta vuokrausaikaa 24 tuntia ennen vuokrauksen alkua.

Pyörävuokraukset  paikanpäällä m​aksetaan käteisellä tai kortilla. Vuokran voi maksaa kokonaan tai osittain vain mobiili-app kautta: Edenred, Epassi,Smartum ja Easybreak(ei paperisina seteleinä). Paikanpäällä tapahtuvassa vuokrauksessa saat  ainoana vuokraamona Saariselällä myös K-Plussaa. Jokaisesta paikanpäällä tapahtuvasta pyörävuokrauksesta annamme 5 e arvoisen etusetelin/pyörä Kuukkelin kahvilaan.

Pyörää vuokrattaessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassaoleva virallinen henkilökortti. 
Takuu palautetaan pyörän palautuksen yhteydessä. Luovutamme pyörät pestyinä ja huollettuna sekä desifioimme kosketuskohdat.

Pyörät noudetaan Kuukkelin Pyörävuokraamon ulkokatoksesta joka on Kauppakeskus Kuukkelissa Siula talon oikeassa päädysssä. Osoitteemme on Kiveliöntie 8, 99830 Saariselkä. ​​Pyörävuokraamon puhelin on 044-36 36 972 

Muista palauttaa pyörä ja lisävarusteet sovittuna ajankohtana. Pyörä voi olla menossa seuraavalle käyttäjälle pian vuokra-aikasi jälkeen ja ennen sitä pyörä on huollettava ja ladattava.

Suositeltava pyöräkoko henkilöiden pituuden mukaan:

Henkilö-pituusPyörän runko-koko
150-165 cm16″ (M)
165-180 cm19″ (L)
180cm-21″ (XL)

(Huomaa, että taulukon mitat ovat ohjeellisia)

HUOMAUTUS: Turvallisuussyistä sähköpolkupyöriä ei suositella vuokrata alle 15-vuotiaille tai henkilöille, joiden pituus on alle 155 cm

Näin maksat liikuntaseteleillä

Meillä käy Edenred, ePassi, Smartum, ja Easybreak; väin mobiilimaksulla.
  • Vuokran voi maksaa liikunta- ja kulttuuriseteli eli Virikeseteleinä vain mobiilisovelluksen kautta. Ei paperisina seteleinä.
  • Etsi mobiilipalvelusta Booking Toimisto Kuukkeli (Osoite: Kiveliöntie 8).
  • Maksa pyydetty summa.
  • Maksun hyväksymisen jälkeen, saamme siitä vahvistuksen.