Kuukkeli Booking Toimisto vuokraehdot

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että vuokrakokemuksesi on mukava ja onnistunut. Tietääksesi vastuusi, lue seuraavat vuokraehdot. Polkupyörän käyttö Huomaa: Älä jätä pyörää ilman valvontaa.

 1. Vuokraaja hyväksyy polkupyörän hyvässä kunnossa ja sitoutuu palauttamaan pyörän samassa kunnossa kuin se oli pyörän noutohetkellä. Vuokraaja sitoutuu pyöräilemään noudattaen Suomen lakia sekä Saariselän määston ja UKK kansallispuiston sääntöjä sekä sitoutuu seuraavaan:
 2. Vuokraaja ei säädä tai käsittele polkupyörän mekaanisia osia.
 3. Vuokraaja palauttaa pyörän Kuukkeli Booking Toimistoon sopimuksessa ilmoitettuna aikana ja päivänä. Myöhästyneestä palautuksesta sakotetaan 30 € + 10 € / lisätunti / e-polkupyörät 30 € / lisätunti
 4. Vuokraaja on vastuussa pyörälle aiheutuvista vahingoista ja katoamisista. Mikäli pyörä häviää, tuhoutuu tai vahingoittuu Kuukkeli Booking Toimiston arvion mukaan korjauskelvottomaksi, vuokralainen sitoutuu maksamaan Kuukkeli Booking toimistolle pyörän korvaavan arvon. Korvausmaksun määrää kuukkeli Booking toimisto ja se veloitetaan vuokra-ajankohtana.
 5. Pyörän korvaaminen Suosittelemme, että olet vakuutettu asianmukaisesti. Emme voi olla vastuussa omasta sairaudestasi, loukkaantumisestasi tai henkilökohtaisten tavaroiden vahingoittumisesta tai menetyksestä matkalla tai ohjatulla retkellä. On myös suositeltavaa, että tämä vakuutus kattaa pyörävarauksen peruutuskulusi matkan peruuttamisen yhteydessä.
 6. Vuokraaja sitoutuu maksamaan pyörän vuokran lisäksi pyörää vahingoittavasta kohtelusta johtuvat lisäkulut. Jos pyörä rikkoutuu vuokraajan toimien johdosta, katoaa tai varastetaan, veloitetaan vuokraajalta lisämaksuna pyörän arvo.
 7. Vuokraaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä ja velvoitettu pitämään niistä hyvää huolta. Vuokravälineen rikkoutuessa vuokraaja on velvollinen huolehtimaan vuokravälineen takaisin vuokrauspisteeseen ja ilmoittamaan vahingosta henkilökunnalle. Vuokraaja sitoutuu korvaamaan mahdolliset vuokravälineelle aiheuttamansa vauriot yrityksen korvaushinnaston mukaisesti.
 8. Korjaukset ja huolto jos pyörä rikkoutuu, älä hylkää pyörää. Ota yhteyttä meihin välittömästi, jotta voimme järjestää tilalle toisen pyörän. Vuokralainen maksaa kaikki tarpeelliset korjaukset, mukaan lukien kaikki osat.
 9. Onnettomuudet ja vastuun vapauttaminen Vuokraaja vapauttaa Kuukkeli Booking toimiston kaikesta vastuusta, joka koskee pyörän vuokraajalle tai muille henkilölle aiheutuneista vahingoista.

Asiakas hyväksyy täyden vastuun pyörästä pyörän noutohetkestä siihen saakka, että pyörä on palautettu samassa kunnossa kuin se oli pyörän noutohetkellä.

__________________________________________

Päiväys, Nimi ja Allekirjoitus

 

Tämä vuokraehdot voi ladata tästa

 

Kuukkeli Booking Toimisto toimipaikka ja käyntiosoite:

 1. Kuukkeli Booking Toimisto. Saariseläntie 1, 99830, Saariselkä
     Email osoite: kuukkeli@saariselka.fi

Kuukkeli logo